zondag 9 november 2014

Chocolade en het communisme

Vanochtend dacht ik nog goh, wat is mijn hoofd lekker rustig de laatste tijd.
Inmiddels wordt ik knettergek, want ik heb te veel te doen en weet niet waar ik moet beginnen en heb geen rust in mijn hoofd en vandaar dit schrijfseltje.


Hannah, waarom heet je post zo? Nou, omdat ik dus een essay moet schrijven in (vanaf morgen) 4 dagen, waarbij ik ook nog een andere deadline heb (die ik grotendeels af heb maar stress) over de Hongaarse dissident György Konrád. Inmiddels ben ik bij zijn vierde essay en heb ik al twee interviews van hem geluisterd, maar ik snap er nog niets van en heb nog geen letter op papier.

Ik heb geen idee waar ik moet beginnen, dus ik ga dat morgenochtend om 0800 doen want dan heb ik blijkbaar de geniaalste invallen.

Ook had ik vandaag een nieuwe theesoort: een ayurvedische mix, geen idee meer hoe hij heet maar het is de enige ayurveda thee die Bij Britta heeft. 3 ekkies voor 50 gram, superprima :) En er zitten blauwe bloemetjes in waar ik erg vrolijk van wordt ^-^ Geen idee wat deze thee zou moeten doen, maar hij is superlekker.

Verder had ik gisteren weer een gezellige kater, want ik was vergeten hoe ziek ik wordt van drank. (krijg je als je niet meer drinkt..) Maar het feestje was het dubbel en dwars waard, inclusief epische treinreis heen (en vooral terug..) en het was super om weer eens in Delft te zijn ^-^ Wel vraag ik me af of er nog koekjes over zijn en hoe het met Kitty gaat :P

Omdat mijn hoofd een dansje aan het doen is en ik echt nog wel even wat moet lezen,
Hannah out.

1 opmerking:

  1. hahha, koekjes zijn er nog een soort van en dat schaap :P ligt bij me in bed nu :) weet niet helemaal waarom :P

    BeantwoordenVerwijderen